1 Cum sa iti alegi fotograful evenimentului tau ?

Cu siguranta nu doar prin prisma pretului. Trebuie sa accepti faptul ca in industria prestarilor de servicii cat platesti atat valoreaza. Exista cazuri in care platesti mult si primesti putin, dar nu neaparat din cauza prestatorului ( asteptari prea mari, lipsa chimie client - fotograf, vreme nefavorabila, program dat peste cap, alocarea unui timp prea scurt ptr anumite momente etc ). Ca si sfaturi, gaseste cel putin 5 fotografi disponibili ptr data aleasa de tine, uita-te peste portofoliile lor, vezi daca au pagini web ( site portofoliu ), daca este activ in media, daca stilul prezentat este pe placul tau, daca portofoliul prezentat surprinde cat mai multe momente din ziua respectiva. Si nu in ultimul rand vorbeste cu el, telefon sau in scris, pune-i intrebari, sa acoperi tot ceea ce te'ar putea interesa legat de serviciile sale.

2 Ce presupune acoperirea evenimentului ?

Noi am renuntat de ceva timp la asa zisele "pachete". Avem un singur serviciu, incepand de la cununia civila ( chiar daca este in alta zi decat cea a cununiei religioase si petrecerii ), ziua nuntii, petrecerea si sedinta de dupa nunta.

3 Cate fotografii se livreaza ?

Veti primi intre 800-1200 fotografii care sa cuprinda toate momentele importante ale evenimentului. Probabil ca numarul efectiv de fotografii realizate este de 3 ori mai mare, dar noi facem o selectia foarte strica si vor ramane decat acele cadre bune, care nu se repeta si au o poveste cronologica bine conturata a zilei respective.

4 Ce stil de fotografie abordam ?

Un eveniment gen nunta il face pe fotograf sa treaca prin marea majoritate a genurilor fotografice. De la portret, fashion, glamour, fotojurnalism, urbanistic pana la peisagistica, un fotograf bun de nunta tre sa stapaneasca bine toate acestea. Fiecare fotograf are totusi o inclinatie si o viziune personala asupra fiecarui cadru, noi putem spune ca imbinam preponderent portretul cu fotojurnalismul

5 Putem da indicatii legate de ce fotografii vrem sa avem ?

Daca stilul nostru v-a convins, presupunem ca aveti incredere in deciziile noastre legate de surprinderea momentelor. Dar suntem foarte deschisi privind o mai mare atentie asupra unor membrii ai familiei, unor elemente ale evenimentului vostru care vi sunt dragi. Chiar vom trece prin aceasta discutie cu cateva zile inainte de evenimentul proprizis si vom alege cea mai buna abordare impreuna.

6 Am vazut ca sunt foarte multe fotografii alb negru in galerie, vom primi si varianta color ?

Veti primi 2 seturi de fotografii. Acel numar de 800-1200 fotografii corectate descrise mai sus, cat si o selectie best-of care va fi editata in functie de viziunea noastra. Deci raspunsul este da.

7 Ce echipament folositi ?

Folosim echipament de ultima generatie Sony, avand la noi intotdeauna inca un aparat pe post de backup.

8 Unde aveti sediul si unde va puteti deplasa ?

Sediul nostru este in Craiova, dar in fiecare an avem cel putin 40% din totalul evenimentelor in alte orase din Romania. Ne deplasam cu cea mai mare placere, dorim sa suprindem lucruri noi intr-un mod inedit si ne plac calatoriile. Pretul oferit de noi include de fiecare data costul transportului si al cazarii ( daca este cazul ).

9 Care este termenul de livrare ?

Fotografiile le veti primi sub forma unui link privat in aproximativ 30 zile de la incheierea evenimentului. In functie de programarea sedintei foto after wedding, livrarea albumului final poate fi in 60-90 zile de la sfarsitul nuntii.

10 Cum se procedeaza cu albumul foto-carte ?

In principiu noi facem selectia pozelor pentru album, noi realizam template-ul care este unul minimalist. Aveti posibilitatea sa eliminati sau sa inlocuiti anumite poze din album inainte sa il trimitem la tipar. Avem si un paletar de coperti foarte mare din care va puteti alege culoarea dorita, precum si folosirea sau nu a unor elemente personalizate ( serigrafie laser, foto-coperta, coperta integral foto ).

 

Suntem siguri ca aveti si alte nelamuriri, pe care le vom dezbate impreuna. Lasa-ne un mesaj aici, pe paginile noastre de facebook si instagram, sau cel mai bine dati-ne un telefon pentru a stabili o intalnire live.